Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prędkość pobierania

BlackNinja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem to samo maksymalna prędkość to 1mb mi rano pobierało się z prędkością po ponad 100kb/s w południe tak do 40kb/s wieczorem znowu wzrastała

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Moim zdaniem Max prędkość jaka będzie to ok.150kb/s a najmniejsza to 10kb/s

Ja najwięcej wyciągałem 140 ale to rzadko

Opublikowano

No to cos u mnie nie tak ;[

Pobiera na oko 40-80 kb/s.

Macie sposoby na szybsze pobieranie?

Tylko nie Internet Download Manager.

Przez to mi blue screen'y wyskakiwały :<

blackninja.png

Podziękowania dla :

Mandara

Opublikowano

@UP

Ale w playu jest tak ze net ma ok. 1Mb/s w zaleznosci od miejscowosci w ktorej mieszkamy. - czyli pobieranie z predkoscia 128KB/s

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Mi na 7,2 mb/s ciśnie max 120 :<

To cie chyba dostawca w chuja robi.

Ja mam 10-siatke i nakurwiam czasem nawet po 1000 + ale mieszkam za granica w polsce chuj wie zapewne oszukance.

Opublikowano

Ja was zaskocze mam netie 1,3 mb/s i w aresie wyciagam nawet uwaga ... 400kb/s :D

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

No ale to nie chodzie z tym 3,6 mb że prędkość taka to chodzi o to że z takim modemem można wyciągnąć 3,6mb raz przełożyłem kartę ze swojego modemu do wujka on miał inny modem to pisało że 7,2 Gdzieś na stronie playa jest napisane ze jakaś tam oferta i masz modem 3,6 a prędkość np 1mb/s

Opublikowano

Ja mam iPlusa.

I kto chce go kupić to niech sie powstrzyma.

Max prędkość pobierania : 24 kb/s

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak szybsze pobieranie, żaden program nie podniesie ci transferu o nie wiadomo ile. Wejdź na speedtest.net czy coś w tym stylu i sprawdź ile ci się powinno pobierać. Jeśli tak dalej będzie to samo to znaczy, że ty coś zjebałeś lub oni.

mi na 2mb wyciska max 100mb/s

Niemożliwe.

; )

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak szybsze pobieranie, żaden program nie podniesie ci transferu o nie wiadomo ile. Wejdź na speedtest.net czy coś w tym stylu i sprawdź ile ci się powinno pobierać. Jeśli tak dalej będzie to samo to znaczy, że ty coś zjebałeś lub oni.

Niemożliwe.

1452872551.png

blackninja.png

Podziękowania dla :

Mandara

Opublikowano

Moze jestes tylko w zasiegu EDGE ktory obsluguje max bodajze 256Kb/s (czyli po podzieleniu na 8 wychodzi 32KB/s)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Mnie też w chuja robią mam 3mb a jaki wolny transfer :P wieczorem mam około 900 k/s co daje śr prędkość 150-180 wieczorem 220-250 kb/s :D nie bierzcie neta z Orange xD

23703903.jpg

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...